De Reizende Moke     

  

geschiedenis eerste kanarie 40 moke schoendoos agenda rit/meeting links

 

Na Mini In The Park in 2001 en IMM in 2002 (Kinross) mocht onze reizende moke in 2003 naar het IMM in Ferrara.

Alvorens naar Ferrara te vertrekken hebben we hem wel een "kleine" onderhoudsbeurt in mijn garagebox gegeven, zodat hij gedurende enkele jaren nog andere delen van Europa kan veroveren.

In zijn eerste 2 levensjaren onder mijn voetje heeft de moke nogal goed zijn best gedaan om zich op verschillende ritten en meetings te laten zien, en heeft hij maar 3 keer kuren gehad : in augustus 2001 tijdens de trouw van Jürgen en Veerle draaide het stuur kaduul en viel hij zonder benzine, en enkele weken later op de Kempentrophy besloot het vliegwiel een eigen leven te gaan leiden. Tijdens de Nacht Van Stramproy datzelfde jaar besloot het vooronder zijn tandjes nogal grondig te poetsen, waarna de moke zich gewillig heeft laten wegslepen.
Via deze site zou ik jullie graag de "restauratie" van mijn moke laten zien, evenals enkele foto's van mijn huidige 40 en vorige mini's, foto's van ritten en meetings, en enkele links. Het zal nog wel even duren vooralleer de site volledig op zijn punt staat (op dit ogenblik moeten er nog foto's op van mijn huidige mini, alsook de "schoendoos" van mijn eerste website, foto's en links van/naar ritten en meetings. 

Ondertussen is deel 1 van de restauratie voorbij: de onderkant en de zijkanten zijn volledig vernieuwd. De rest hebben we moeten uitstellen wegens tijdsgebrek en zal voor een latere datum zijn.
 
Na een "kleine interventie" net voor ons vertrek naar Salou (voor mijn part noem je het deel 2) kan de moke er weer effe tegen.
 
De groenten,

Robert